Variera klasstrojorna med hoodies och t shirts - Variera klasströjorna med hoodies och t-shirts

De vanligaste tröjorna att använda som klasströja är en hoodie, en tjocktröja med huva och en ficka på magen. Men man ska inte underskatta klasströjor och vad de kan användas till. Det kan helt enkelt vara en fördel att ta fram klasströjorna i början av ett nytt läsår och ta fram tröjor som kan komma att användas under hela årskursen.

Det är nämligen inte bara hoodies som kan användas som klasströja, det finns även t-shirtar som går att matcha med samma färg och motiv.

Variera klasstrojorna med hoodies och t shirts 2 - Variera klasströjorna med hoodies och t-shirts

Med både hoodie och t-shirt kan klassen ha snygga enhetliga klasströjor året om, de kan använda t-shirten vid inomhusaktiviteter eller utomhus när det är varmare ute och när temperaturen börjar att sjunka kan man komplettera med att dra på sig en hoodie utan att tumma på gruppkänslan.

Att ta fram klasströjor som kan användas under hela årskursen gör att man tidigt får in en gemenskaphetskänsla som förhoppningsvis varar hela läsåret. Tröjorna kan dessutom användas vid olika skolaktiviter där man måste kunna skilja på klasserna men ändå ha enhetliga klasser.

Till exempel kan t-shirtar användas vid fysisk aktivitet om man har en turnering på skolan i någon sport. Kanske man årligen brukar ha en fotbollsturnering, brännbollsturnering eller tävling i de olilka friidrottsgrenarna. Med klassernas olika tröjor, med olika motiv och olika färger, så ser man lätt vilka som tillhör vilket lag. Det blir lättspelat och samtidigt lätt för den som ska agera domare att döma. Även för åskådarna förenklas det hela med tydlig lagindelning och man ser enkelt vilka klasser som just nu möter varandra.

Variera klasstrojorna med hoodies och t shirts 1 - Variera klasströjorna med hoodies och t-shirts

När kallare årstider kommer så fyller hoodien samma funktion vid inomhusaktiviteter eller vid vinteraktiviteter utomhus.

Genom att erbjuda både t-shirt och hoodie så ökar man dessutom chanserna att klasströjan kommer till användning då det alltid finns någon i varje klass som tycker det är för kallt med t-shirt eller för varmt med hoodie. Genom att ha båda så kan man själv välja det man föredrar.

Variera klasströjorna med hoodies och t-shirts