Komplettera klasstrojan med andra tillbehor - Komplettera klasströjan med andra tillbehör

Klasströjor är bara ett av alla sätt att visa gemenskap i en klass, att visa tillhörighet och samhörighet. Det är ett sätt att visa vilka som hör ihop och lätt att se vilka som går i samma klass. Men det finns också andra sätt, något mer annorlunda än klasströjor, något som kan komplettera eller om man vill ersätta de klassiska klasströjorna.

Istället, eller tillsammans med en klasströja, kan det passa fint med en huvudbonad. Om man så vill så går det att matcha en mössa eller en keps till den färdigdesignade klasströjan. Det går att välja en huvudbonad i samma färger som tröjan och med ett tryck som går i linje med det som är på tröjan.

Komplettera klasstrojan med andra tillbehor 2 - Komplettera klasströjan med andra tillbehör

Är klassen inte så mycket för varken mössor eller kepsar så finns det ytterligare alternativ. Till exempel kan man välja att ha tygpåsar med roliga, fina eller härliga tryck på för att representera klassen. Tygpåsarna som är mer än inne numera kan användas till shoppingrundan på stan eller som en skolväska att bära skolböckerna i. Det kan vara den klassiska tygpåsen eller varför inte välja en gympapåse?

Är man en klass som ofta vistas utomhus, kanske en klass som går en praktisk linje på gymnasium, så finns det också alternativ att designa ytterkläder. Kanske man har mer nytta av en gemensamt designad klassjacka. Eller andra ytterplagg så som en halsduk.

Komplettera klasstrojan med andra tillbehor 1 - Komplettera klasströjan med andra tillbehör

Möjligheterna är oändliga såväl när det kommer till färgsättning på produkten, val av lämpligt motiv och design till val mellan olika produkter och plagg. Innan man bestämmer vad som ska symbolisera klassen är det bra att fundera över vilken typ av produkt som kan komma till mest användning för just denna klass. Man vill ju att denna specialdesignade produkt ska synas och att man ska få möjligheter och chanser till att använda den så mycket som möjligt.

Komplettera klasströjan med andra tillbehör