Klasstrojor med komiska tryck - Klasströjor med komiska tryck

Att använda sig att klasströjor i olika sammanhang har länge varit populärt. En del klasser tar fram sina klasströjor i samband med en klassresa eller andra aktiviteter men det absolut vanligaste är att man tar fram klasströjor i samband med att en klass ska splittras. Det handlar om när man går ur årskurs 6 eller årskurs 9 i de flesta fall.

Det finns flera olika alternativ till tryck att ha på sina klasströjor, så väl motiv som text. De mest populära texterna på klasströjorna är de något kaxiga raderna som driver med antingen klassen själva, deras lärare, skolan eller resterande elever.

Kaxiga eller roliga repliker och komiska motiv blir tillsammans en rolig och minnesvärd klasströja. Hittar man inget motiv eller text som passar just sin egen klass så finns det sidor där man har möjlighet att ladda upp ett motiv med tillhörande text som man själv har designat.

Det är oftast de tröjorna som man sedan minns, de som har fått en att skratta och det blir även ett roligt minne för klassen, själva stunden när man går igenom de olika roliga motiven och texterna för att slutligen komma överens om något bra som hela klassen tycker är roligt och som gör att eleverna ser fram emot att få bära sin tröja med stolthet.

Tröjorna har en tendens att bli en snackis inte bara i klassen utan även på hela skolan och det brukar pratas om vilken klass som har det roligaste motivet eller den roligaste texten. Så om man väljer komiska tryck på sin tröja så kommer man att kunna sprida härliga skratt även till andra när man bär tröjan och visar upp trycket eller den speciella texten som pryder tröjan. Inte sällan får man även roliga repliker tillbaka eller svar på tal från andra lärare eller elever som man driver med.