Gor skoltrojorna unika - Gör skoltröjorna unika

Det finns många sätt att använda sig av för att få till en personlig och unik klasströja, en tröja som sticker ut, en tröja som man minns, en tröja som man är stolt över och som man mer än gärna bär och visar upp. För det är just en sådan tröja som alla klasser vill komma åt, varje klass strävar efter att ha den mest unika tröjan med det roligaste trycket, tröjan som alla andra klasser vill ha, tröjan som kommer att vara inspiration för andra.

Gor skoltrojorna unika 1 - Gör skoltröjorna unika

För att göra en klasströja unik så kan man börja med att välja olika färger. En svart tröja är inte särskilt unik och drar inte till sig uppmärksamhet. Det skulle kunna vara tradition på skolan att olika parallellklasser alltid har samma färg på på sina tröjor. Till exempel att alltid 9 A har blåa tröjor varje år, 9 B har gröna tröjor och så vidare. På så sätt vet man automatiskt vilken klass eleverna tillhör när de bär sina tröjor och diskussionen om vilken färg tröjan ska ha behöver inte tas.

Ett annat sätt att göra tröjan unik är att man lägger till elevernas namn på den. Det är rätt vanligt att skolans namn står tryckt, likaså klassens namn ”9 A” men det är mer sällan som man ser elevernas namn.

Gor skoltrojorna unika 2 - Gör skoltröjorna unika

Det finns också andra fördelar med att ha elevernas namn tryckta på tröjorna. Det förenklar vid lära-känna-övningar om man ska ha aktiviteter med andra parallellklasser som man kanske inte brukar umgås med. Det förenklar också för de lärare som ska hålla i dessa aktiviteter med elever som de egentligen inte brukar ha i undervisningen och automatiskt inte kan namnet på alla.

Sedan är det givetvis den övriga designen så som trycket och den valda texten som bidrar till att tröjan blir unik i sitt slag.

Gör skoltröjorna unika